Library Classroom Redesign

Library Classroom RedesignIn 2013 the George I. Alden Trust awarded Stonehill College a grant for the renovation of a technology-enabled classroom and collaboration space in our existing MacPháidín Library. This renovated classroom will serve as a highly interactive space that utilizes advanced technology and innovative learning space design to maximize student learning outcomes. We envision a state-of-the-art instruction and study space for our students and faculty that supports a 21st century research, teaching and learning community.

Renovation is set to begin once Spring semester classes end.  Sample layout design boards are currently on display in MacPhaidin 116.  Please stop by this next week and let us know what you think.

http://www.stonehill.edu/library/about-the-library/programs-initiatives/